Ga naar de inhoud

De DMCC Group

Het is gewoon een natuurwet. Wanneer het publiek het vertrouwen in uw organisatie verliest dan zorgt dat direct voor waardevermindering. In de vorm van inkomstenderving, reputatieschade of verstoorde relatie. Vertrouwen zou een KPI voor elke moderne organisatie moeten zijn. Want geschonden vertrouwen is één van de belangrijkste redenen om een relatie te verbreken en meestal voorgoed weg te blijven. Vertrouwen laat zich nu eenmaal moeizaam repareren.

 

De DMCC Group gelooft dat u dat kostbare vertrouwen van uw publiek zou moeten koesteren. Niet alleen omdat het u anders geld kan kosten, maar vooral omdat het een gezonde basis is om te groeien als organisatie. Vertrouwen is een vruchtbare voedingsbodem. Een stevig fundament voor vooruitgang. Voor groei in alle opzichten.

 

De bouwstenen van vertrouwen

Volgens de wetenschap bestaat vertrouwen uit twee componenten: competentie & intentie.

 

Competentie is de basis van vertrouwen, het verwijst naar het vermogen om op een kwalitatieve manier je belofte na te komen. Waarmaken wat je belooft dus. Intentie verwijst naar de reden achter je acties, daarbij horen: eerlijkheid, transparantie en impact. Het een kan niet zonder het ander – allebei zijn nodig om vertrouwen op te bouwen.

 

De DMCC Group levert op beide vlakken services en diensten die u kunnen helpen om dat kostbare vertrouwen van uw publiek te beschermen.

Jitty van Doodewaerd
Emiko Alblas
Arjen van Eeuwen

Krijg inzicht in uw klantcontact

Bespreek de mogelijkheden met onze experts

Neem contact op
Logo DMCC Nederland

Kunnen vertrouwen op privacy bescherming is de basis voor groei

DMCC is sinds 2010 uitgegroeid tot de compliance specialist met een uniek trackrecord in privacy en klantcontact. We zorgen voor processen die aantoonbaar in lijn zijn met de actuele wet- en regelgeving. We kunnen beoordelen wat niet mag, maar adviseren ook wat wel kan en zorgen er zo voor dat u aantoonbaar compliant bent. Een fijn gevoel want zo kan uw publiek erop vertrouwen dat hun privacy beschermd wordt. En kunt u blijven groeien.

Logo Weetwatjezegt

Kunnen vertrouwen op naleving van regels is de basis voor groei

WWJZ (Weetwatjezegt) is opgericht om organisaties bewust te maken van wet- en regelgeving. Met onze e-learning en training leggen wij wet- en regelgeving voor privacy en consumentenbescherming op een begrijpelijke en praktische manier uit. Voorkom imagoschade, zorg ervoor dat uw medewerkers beschikken over aantoonbare kennis van de huidige wet- en regelgeving. Zo beschermt u dat kostbare vertrouwen dat u van uw klanten krijgt. En kunt u blijven groeien.

Logo Trusted Quality & Integrity Solutions

Kunnen vertrouwen op kwaliteit en integriteit is de basis voor groei

TQIS (Trusted Quality & Integrity Solutions) is de onafhankelijke expert in kwaliteitscontrole van klantcontact, klantbeleving en integriteitsoplossingen. Wij kunnen het gehele proces van kwaliteitscontrole uit handen nemen inclusief de regie en coördinatie. Wij zijn uw tweede paar ogen, bijvoorbeeld op de controle van verkoopgesprekken maar ook op servicekanalen. Zorg ervoor dat u kwaliteit serieus neemt. Zo houdt u het vertrouwen van uw klanten hoog. En kunt u blijven groeien.

Benieuwd wat de DMCC Group voor u kan betekenen?

Bespreek de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neem contact op