Ga naar de inhoud

Over TQIS

Organisaties staan er zelden bij stil. Dat zij iets krijgen van hun publiek wat waardevoller is dan geld. En dat is hun vertrouwen. Ze vertrouwen erop dat u doet en levert wat u belooft. En dat u integer en respectvol met hen omgaat. Dat lijkt heel vanzelfsprekend, maar hoe vaak staat u daar bij stil? En bent u zich wel bewust wat geschonden vertrouwen uw organisatie kan kosten?

DMCC Group 1
Jitty van Doodewaerd
Arjen van Eeuwen
Emiko Alblas

Krijg inzicht in uw klantcontact

Bespreek de mogelijkheden met onze experts

Neem contact op
DMCC Group - Consultancy

Groeien door vertrouwen

Wij geloven dat iedere organisatie dat kostbare vertrouwen van haar klanten, zou moeten koesteren. Ons advies? Maak van vertrouwen een KPI en zorg dat het goed beschermd wordt. Daar helpen wij u graag bij.

Wij zijn de onafhankelijke expert in kwaliteitscontrole van klantcontact, klantbeleving en integriteitsoplossingen. Wij kunnen het gehele proces van kwaliteitscontrole uit handen nemen inclusief de regie en coördinatie. Wij zijn uw tweede paar ogen, bijvoorbeeld op de controle van verkoopgesprekken maar ook op servicekanalen. Zorg ervoor dat u kwaliteit serieus neemt. Bescherm dat kostbare vertrouwen dat u van uw publiek krijgt. Want vertrouwen laat zich lastig repareren. Zuinig zijn op uw publiek, is de gezonde basis voor een optimale publieksbeleving

TQIS is onderdeel van de DMCC Group