Ga naar de inhoud

Vacature Kwaliteitsanalist

Heb jij oog voor detail en kwalitatieve dienstverlening? Stel jij goede kritische vragen en zie je snel mogelijkheden waar iets beter kan? En ben je naast jouw studie op zoek naar een leuke en leerzame bijbaan? Dan willen wij heel graag kennismaken!

Wat houdt de functie van Kwaliteitsanalist in?

Wij ondersteunen organisaties bij het verbeteren van hun kwaliteit in klantcontact. Als Kwaliteitsanalist ga je aan de slag met het beoordelen van de kwaliteit van het klantcontact van onze opdrachtgevers. Zo analyseer je gesprekken die zijn gevoerd met klanten of neem je telefonisch contact op met recent geworven klanten om een kwaliteitscontrole uit te voeren. Tijdens deze gesprekken is het jouw taak om te achterhalen hoe de klant het verkoopgesprek heeft ervaren, dit doe je aan de hand van een vragenlijst. Het is belangrijk dat je het gesprek aan durft te gaan en bovenal klantvriendelijk bent. Geen zorgen als je hier nog geen ervaring in hebt, wij helpen je graag op weg!

 

Of je nu veel weet van wet- en regelgeving (hier controleren we de gesprekken ook op) en kwaliteitsmanagement maakt voor deze functie niet uit. Als we een match zijn dan zullen wij jou intern trainen zodat je hier alles over te weten komt!

Competentie & intentie

  • Je volgt een HBO of Universitaire opleiding
  • Je bent klantvriendelijk
  • Je bent analytisch sterk
  • Je bent communicatief sterk
  • Kennis met onderwerpen als kwaliteitszorg, kwaliteitsmanagement of rechten is een plus

Wat bieden wij jou?

  • Flexibele werktijden
  • Avondwerk
  • Vakantie uren en 8% vakantiegeld
  • Eventuele reiskosten worden vergoed

Solliciteren

Spreekt deze functie en ons bedrijf jou aan? En heb je naast jouw opleiding genoeg tijd voor een leerzame bijbaan? Als je nu start staat er een mooie bonus te wachten die op kan lopen tot wel €250,- als je minimaal een half jaar bij ons werkt. Neem snel contact op via info@tqis.nl zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. 

 

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jitty van Doodewaerd
Emiko Alblas
Arjen van Eeuwen

Krijg inzicht in uw klantcontact

Bespreek de mogelijkheden met onze experts

Neem contact op

Spreekt deze functie en ons bedrijf jou aan?

Stuur dan snel je motivatiebrief en curriculum vitae naar Klaas Jan van der Lei.

Solliciteer