Ga naar de inhoud

Vacature Privacy consultant

Bij DMCC geloven wij dat werk en privé elkaar moeten aanvullen. Wij werken vanuit vertrouwen en bieden flexibiliteit en ruimte om zelf invulling te geven aan je werkzaamheden. Waarbij er zowel bij een fulltime als parttime dienstverband voldoende mogelijkheden worden geboden om te blijven ontwikkelen en groeien. Ook buiten de ‘core’ privacy werkzaamheden.

 

DMCC is van oudsher gevestigd in Rotterdam en is een relatief kleine organisatie met een grote betekenis. Zowel voor de prachtige A-merk relaties die we bedienen als voor onze medewerkers. Er is bij DMCC ruimte voor persoonlijke aandacht en de kans om echt impact te maken.

Praktisch en met lef

Als Privacy consultant draag jij bij aan de missie van DMCC. Door organisaties te helpen het kostbare vertrouwen te verkrijgen en te behouden. En vanuit deskundigheid te adviseren over hoe zij op een praktische manier integer en betrouwbaar om kunnen gaan met (klant) data en persoonsgegevens. Zonder daarbij de belangen van de klant uit het oog te verliezen.

 

Een DMCC’er weet wat niet mag, maar heeft ook het lef om samen met de klant te kijken naar hoe het wel kan. En wees gerust, als je nog niet alle finesses van het privacy vak in de vingers hebt, dan leren wij je dat. Wij stimuleren het om jezelf op onze kosten continu te blijven ontwikkelen en de juiste opleidingen en cursussen te volgen.

Werken als Privacy consultant

Geen dag als Privacy consultant is hetzelfde. De grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en projecten houden je scherp en zorgen voor een gezonde dynamiek. Zo vul je bijvoorbeeld bij de ene klant de rol van functionaris gegevensbescherming in, voer je bij een nieuwe klant de eerste privacy audit uit en help je een andere klant bij het omgaan met een datalek.

 

Daarnaast zijn wij er trots op dat al veel mooie organisaties, van goede doelen tot energieleveranciers en uitgeverijen, vertrouwen op DMCC bij hun dagelijkse privacy uitdagingen. Door DMCC in te zetten als hun Remote Privacy Officer. Hierbij ga jij voor een vast aantal uur per week samen met de klant hun privacy uitdagingen aan. Vaak in samenwerking met een collega, maar altijd met ondersteuning van het hele team. Een ideale manier om duurzame en waardevolle relaties op te bouwen.

 

Werken als Privacy consultant bij DMCC geeft een hoge mate van flexibiliteit en vrijheid. Dat werkt twee kanten op. Wij begrijpen dat de uitdagingen thuis of privé soms voorgaan en niet altijd gepland kunnen worden. Maar als er bij je klant een datalek is, sta jij natuurlijk ook voor ze klaar. Bij DMCC kun je er op vertrouwen dat er altijd een geschikte oplossing gevonden wordt.

 

Werken bij DMCC

Niet iedereen heeft het in zich om DMCC’er te worden. Want met de vrijheid, komt ook een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid kijken. Zonder daarbij het sociale aspect, de sfeer en de aandacht voor collega’s uit het oog te verliezen. Het helpt als je een natuurlijke interesse en nieuwsgierigheid hebt. En behoorlijk wat persoonlijkheid meeneemt.

 

Competentie & intentie

 • Je kan goed overweg met ethische vraagstukken en je bent betrouwbaar.
 • Je hebt reeds kennis opgedaan van privacy aspecten en werkzaamheden of je hebt voldoende basis (minimaal bachelor niveau) en ervaring om hier snel in thuis te raken.
 • Je bent assertief, energiek en behulpzaam.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; voor je werkzaamheden, klanten en collega’s.
 • Je bent praktisch ingesteld en servicegericht. Afspraak is voor jou afspraak.
 • Je kunt je inleven in je klanten en denkt in oplossingen.
 • Je bent ondernemend en communicatief sterk op verschillende niveaus en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

 

Wat bieden wij jou?

 • Competitief salaris.
 • Samenwerken met een diversiteit aan mooie klanten.
 • Flexibiliteit en ruimte om zelf invulling te geven aan je werkzaamheden.
 • Veel verantwoordelijkheid.
 • Mogelijkheid tot part time werken (vanaf 24 uur per week).
 • Zoveel vrijheid als je zelf aan kunt en zoveel ondersteuning als je nodig hebt.
 • Op onze kosten continu door ontwikkelen en leren.
 • Een geweldig divers team met ervaren collega’s.
 • Een uitvalsbasis in hartje Rotterdam.

 

Over DMCC

DMCC gelooft dat alleen met vertrouwen gezonde en duurzame relaties ontstaan. Wij helpen organisaties dit vertrouwen vorm te geven en te behouden. Tussen bedrijven en consument, burgers en overheden en donateurs en goede doelen, even goed als met personeel en leveranciers.

Dit doen wij door vertrouwensdiensten aan organisaties te bieden op het gebied van privacy, consumenten bescherming, IT security en kennisoverdracht.

 

Solliciteren

Spreekt deze functie en ons bedrijf jou aan? En wil jij je privacy kennis verder ontwikkelen en inzetten om bij te dragen aan het vertrouwen op het snijvlak van data, ethiek en privacy? Neem dan gauw contact met ons op voor een kennismaking!

 

Dit kan per mail naar: klaas.jan.van.der.lei@dmcc.nl

 

Wij ontvangen graag je motivatiebrief en curriculum vitae. Eventuele vragen over de functie kunnen ook per mail aan Klaas Jan worden gesteld.

 

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jitty van Doodewaerd
Emiko Alblas
Arjen van Eeuwen

Prangende vraag?

Onze experts beantwoorden uw vraag binnen één werkdag

Stel uw vraag

Spreekt deze functie en ons bedrijf jou aan?

Stuur dan snel je motivatiebrief en curriculum vitae naar Klaas Jan van der Lei.

Solliciteer