Vacature Quality Analyst

TQIS zoekt studenten die als Quality Analyst aan de slag willen

Heb jij oog voor detail en kan jij zonder problemen je aandacht erbij houden? Durf jij met vreemden het gesprek aan te gaan? Stel jij de juiste vragen? Dan willen wij heel graag met jou kennismaken! Wij zijn een jong bedrijf dat barst van de energie, onze cultuur is professioneel maar wel informeel.

Wat ga je doen als quality analyst?

Als je bij ons aan de slag gaat, dan mag jij jezelf vanaf dat moment Quality Analyst noemen. Wij blijven je trouwens gewoon bij je voornaam aanspreken hoor. Je werkzaamheden omvatten het beoordelen van de kwaliteit van het klantcontact van onze opdrachtgevers. Zo analyseer je gesprekken die gevoerd zijn met klanten of neem je telefonisch contact op met recent geworven klanten van onze opdrachtgevers om een kwaliteitscontrole uit te voeren. Tijdens deze gesprekken ga je vragen stellen aan deze klanten hoe zij het verkoopgesprek ervaren hebben. Dit doe je aan de hand van een vragenlijst. Het is belangrijk dat je klantvriendelijk het gesprek aan durft te gaan met klanten. Geen zorgen als je hier geen ervaring mee hebt, wij helpen je graag op weg!

Of je veel of weinig weet van compliance- en kwaliteitsmanagement maakt ons niet zo veel uit. Als we een match zijn, gaan we jou on the job trainen en zorgen we dat jij alles over deze onderwerpen te weten komt!

Jouw kwaliteiten en eigenschappen

  • Je bent klantvriendelijk.
  • Je volgt op dit moment een hbo- of wo-opleiding.
  • Je bent analytisch en communicatief sterk.
  • Kennis van kwaliteitszorg of kwaliteitsmanagement is een pre.

Wat bieden wij jou?

  • Een baan met genoeg ruimte om door te groeien en bij te leren.
  • Flexibele werktijden en avondwerk.
  • Vergoeding van eventuele reiskosten.
  • 8% vakantiegeld en opbouw vakantieuren.
  • Een jong en enthousiast team met kantoor gevestigd naast het Centraal Station Leiden.

Solliciteren?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar info@tqis.nl. Eventuele vragen over de functie kunnen ook per mail of telefonisch (071 – 200 75 69) worden gesteld.

Mocht je geen studie volgen maar denk je wel dat jij een aanvulling voor ons team bent, dan komen we ook graag met je in contact. Uiteindelijk vinden wij het belangrijker dat je goed in ons team past.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.